viernes, 2 de marzo de 2012

SUKALDE TAILERRA-TALLER DE COCINA


 

Ø   Sukalde tailerra: 2012ko Sukalde Tailerra berriz ere martxan jartzen dugu. Dakizuen bezala, Sukalde Tailerra, bere errezetak partekatu nahi dituen edozein pertsonak martxan jarri dezake. Tailer honetan errezeta berri bat ikasiko dugu, sukalde trukuak partekatuko ditugu eta gure Trukean errezeta-liburua ere zabalduko dugu. Martxo honetako errezeta, Senegaldar sukaldeko plater tipiko bat izango da; Yassa au pouet avec du riz” gure sukaldaria eta platera nola egiten den erakutsiko diguna, Adji izango da.


  
Eguna eta ordua: Martxak 1 osteguna, 17:00etan
Lekua: Egin Egon Toki, Kale Nagusia 7
Errezeta: Yassa au pouet avec du riz”
Sukaldaria: Adji


 
Ø   Taller de Cocina: Ponemos en marcha de nuevo el Taller de Cocina del 2012. Como ya sabéis el Taller de Cocina se realiza por parte de algún/a persona interesada en compartir sus recetas. En este taller aprenderemos una receta nueva, así como compartiremos trucos de cocina y ampliaremos nuestro recetario Trukean. Este mes de Marzo en el taller de cocina tendremos una receta típica Senegalesa, Yassa au pouet avec du riz” donde de la mano de Adji aprenderemos a elaborar este delicioso plato.


Día y hora: Jueves 1 de Marzo a las 17h.
Lugar: Egin Egon Toki, C/ Mayor 7
Receta: “Yassa au pouet avec du riz””
Cocinera: Adji




No hay comentarios:

Publicar un comentario